Tip de redactie

Wereldburgers.TV is altijd op zoek naar bijzondere mensen die zich op de één of ander manier inzetten voor verandering. We zoeken mensen die gedreven zijn om iets moois te doen voor de wereld. Of mensen die boos zijn over onrecht. Of  ‘paradijsvogels’ die anderen ‘de juiste weg’ wijzen door anders te leven. Ben jij zo’n bijzondere wereldburger? Of ken jij iemand waarvan jij denkt dat die hier maar eens zijn verhaal moet doen? Stuur ons dan een tip!

Vergeet niet je contactgegevens (e-mail & telefoon!) achter te laten!

Heb je ander nieuws? Vertel het ons! Belangrijk is dat je dan hieronder probeert kort en bondig aan te geven wat er is gebeurd, wie erbij betrokken zijn, waar het plaatsvindt (of is gebeurd). Ook hier geldt, laat altijd je telefoonnummer en e-mail adres achter zodat wij jou kunnen bellen en/of mailen!

Wil je een video opsturen? Dat kan. Stuur de video naar redactie [at] wereldburgers.tv. Als het om een grote video gaat, gebruik dan YouSendIt.

Een video uploaden kan ook. Upload de video naar YouTube of Vimeo en stuur de videolink naar: redactie [at] wereldburgers.tv.

Je kunt zo’n videolink trouwens ook zelf plaatsen door een account aan te maken op Wereldburgers.tv. Reuze handig als je vaker een blog, persbericht of video wilt aanbieden.

MELD JOUW TIP!:

[contact-form 1 "Tip de redactie"]

Bellen met de redactie kan ook: 085-8770239