31 januari 2011, Lou Keune (Platform DSE)

Routeplan voor een eerlijke economie

-advertorial-

Donderdag 3 februari 2011 wordt aan de Universiteit van Tilburg de conferentie ‘Routeplan voor een eerlijke economie’ gehouden. Het is de vierde in een serie over de noodzaak van een politieke en economische omslag om een duurzame en solidaire wereld te bereiken.

Naast plenaire debatten en toespraken, zijn er interactieve workshops. Doel daarvan is om knopen door te hakken over concrete acties om een eerlijke economie snel werkelijkheid te laten worden. De contouren van die gewenste economie zijn geschetst in het voorstel voor ‘Een Fair & Green Deal’ . Rond dat voorstel is een alliantie ontstaan van organisaties.

Klik hier om in te schrijven

Klik hier voor het dagprogramma

Klik hier voor de flyer

Locatie: Universiteit van Tilburg, Warandelaan 2, Tilburg

Tijd: 9:30 – 17:30 uur

Zie ook:

Wereldburgers.tv: Fair & Green Deal verkiezingsdebat mei 2010 (video)