24 maart 2010, Ernie van Onlangs (Morganonline)

Morganonline maakt ‘real life soap’

-gastblogger-

Morganonline gaat, in samenwerking met Wereldburgers.TV, een ‘real life soap’ maken over onze inzet voor de oceaan. Wereldburgers.TV is een online nieuwsblog over mondiale samenleving en duurzaamheid. De makers zien in onze belevenissen en onze bevlogenheid voor het behoud van de zee, een verhaal dat het waard is om op de voet te volgen. Al onze kleine en grote avonturen zijn daarom vanaf nu online te volgen via Wereldburgers.TV en haar Facebook- en Twitterkanaal.

De Morganonline Nieuwsbrief die u gewend bent via e-mail te ontvangen zal steeds minder vaak verschijnen.  Met deze samenwerking verandert de informatie van een passieve tekststroom in een veel meer levendig verhaal, en kunt u als u wenst al onze verrichtingen ‘live’ volgen via Facebook en Twitter.

Rode draad in onze ‘real life soap’ zijn natuurlijk de voorbereidingen voor onze expeditie in 2011. Onze avontuurlijke speurtocht naar ‘de taal van Moeder Aarde’ begint natuurlijk al met het plannen van die bijzondere queeste. Ook op die reis nemen we u graag mee en maken we u graag deelgenoot van al onze grote en kleine avonturen.

Morganonline is te volgen via Wereldburgers.TV, Twitter, Linked-In en Facebook. Nirmala zal een videoblog bijhouden waarin ze regelmatig uit persoonlijke beleving vertelt over de nieuwste ontwikkelingen bij Morganonline.